top of page

"Jede neue Sprache ist wie ein offenes Fenster, das einen neuen Ausblick auf die Welt eröffnet und die Lebensauffassung weitet". Frank Harris (1856-1931).

Even voorstellen.

Mijn naam is Jolan Wüst, ik ben 16 jaar werkzaam geweest als lerares Duits op diverse scholen voor voortgezet onderwijs in Friesland en Gelderland, in zowel de onder-als bovenbouw van het vmbo, havo en vwo. Tevens ben ik bevoegd om lessen zakelijk Duits te geven. Daarna ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn eigen bedrijf gestart: JOT Taal & Educatie.

Onderwijs, lesgeven en het begeleiden van leerlingen is altijd erg belangrijk voor mij geweest en dat doe ik met hart en ziel. Elke leerling is uniek en daarom is een persoonlijke benadering erg belangrijk. Tijdens mijn studie heb ik een specialisatie zorgverbreding en leerlingbegeleiding gedaan, gevolgd door trainingen dyslexiecoach en omgaan met leer-en gedragsstoornissen (autismespectrum stoornissen).

Deze kennis en ervaring heb ik meegenomen in mijn bedrijf. JOT Taal & Educatie staat dus garant voor vakkennis, gedrevenheid en persoonlijke aandacht.

Ik kijk er naar uit u te mogen begroeten,

Jolan Wüst

bottom of page